Contacteer ons !
 
De Villapolis medewerkers
Villapolis klantendienst
Meer informatie nodig ?
Aarzel niet om ons te contacteren.
E-mail: 
Klik hier
 
Alles over Villapolis !
 
Villapolis : uw specialist voor de vakantieverhuur
Villapolis is sinds 2003 actief in de verhuur van vakantiewoningen en appartementen in België, Frankrijk, Spanje, Italië en vele andere landen in Europa. In België leggen wij de nadruk op de verhuur van charmante chalets en vakantiehuizen in de Ardennen. Daarnaast bieden wij ook een selectie van vakantiehuizen en appartementen aan onze Kust aan. Bezoek onze sectie over de Belgische Kust voor een overzicht !

Sinds enige tijd zijn wij ook actief in Noord-Europa met een groot aanbod van woningen in Zweden en Noorwegen, vaak met sauna en andere ontspanningsmogelijkheden. Ook in Nederland en Duitsland kunnen we u talloze leuke verblijven aanbieden.

Voor de wintersporters kunnen we vele chalets en residenties aanbieden in Oostenrijk en Zwitserland. Vaak dicht bij de skigebieden gelegen. Ook de liefhebbers van bergwandelingen vinden hier zeker hun gading.

Verkiest u toch een zomerse bestemming ? Bekijk dan onze uitgebreide collectie van woningen in Zuid-Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Kroatië en Griekenland. Hier vindt u woningen in alle prijsklassen, van budgetvriendelijk tot exclusief, met of zonder privézwembad, voor uw familie of vrienden maar ook vakantieresidenties of -woningen voor grotere groepen.

Wij onderscheiden ons door een gepersonaliseerde aanpak of met andere woorden, wij staan altijd klaar om u verder te helpen met uw vragen.
Wie zijn wij ?
Villapolis werd opgericht door 2 vennoten, Peter Ingelbrecht en Luc Johannes. Al snel na de opstart werd ons team uitgebreid met een aantal collega's in het sales, support en IT departement. Hierdoor heeft Villapolis een snelle groei kunnen realiseren.
Wij onderscheiden ons van andere bedrijven doordat wij kiezen voor een gepersonaliseerde aanpak of met andere woorden, wij staan altijd klaar om u verder te helpen met uw vragen en praktische problemen.
Klantvriendelijkheid en een correcte opvolging van uw dossier staan bij Villapolis dus steeds op de eerste plaats. Immers een tevreden klant komt altijd terug !
Vakantiewoningen en appartementen
Op onze website vindt u enerzijds vakantiewoningen die rechtstreeks door de eigenaar worden aangeboden en anderzijds bieden wij ook tal van vakantiehuizen aan die met bemiddeling van Villapolis worden gepromoot.

Voor de eerste groep vakantiewoningen (direct contact met de eigenaar) kan u rechtstreeks via de website contact opnemen met de eigenaar of beheerder van het aangeboden eigendom. U kan uw vragen omtrent prijzen en beschikbaarheid rechtstreeks aan de eigenaar richten. Hiertoe vindt u in de advertentie de nodige informatie om de eigenaar te contacteren. Dit kan steeds via email en eventueel telefonisch indien de eigenaar een telefoonnummer heeft voorzien.

Voor de vakantiehuizen die met bemiddeling van Villapolis worden aangeboden kan u rechtstreeks met ons communiceren. Wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent de door u geselecteerde woning. Indien de informatie niet meteen beschikbaar is zullen wij de eigenaar of beheerder contacteren om een antwoord op uw vragen te bekomen.
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)
Villapolis is een lid van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (website BIV) dat het beroep van vastgoedmakelaars reglementeert. Dit geeft u ook de nodige garanties dat Villapolis een professionele organisatie is in overeenkomst met alle wettelijke en juridische vereisten.
Het BIV is opgericht bij Koninklijk Besluit 6/9/1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.
BIV - Luxemburgstraat 16 B - 1000 Brussel
Villapolis is geregistreerd in België als vastgoedmakelaar / 504739
Klik hier om meer informatie over de plichtenleer van de vastgoedmakelaar te bekomen.
U kan steeds het BIV contacteren indien u meer informatie wil over Villapolis als professioneel vastgoedmakelaar.
Toerisme Vlaanderen
Aan Villapolis bvba, met maatschappelijke zetel en verkooppunt te 3220 Holsbeek, Zagerijwijk 1, wordt een vergunning als toeristisch verhuurkantoor toegekend.
Het nummer van deze vergunning is 8109.
Het ondernemingsnummer is 0479.460.508.
Iedere organisatie die zich bezighoudt met de verhuur van vakantiewoningen en appartementen dient erkent te zijn door Toerisme Vlaanderen. Deze afdeling van de Vlaamse Overheid ziet toe op de correcte naleving van de wettelijke regels met betrekking tot de vakantieverhuur.
Meer informatie vindt u op de website van Toerisme Vlaanderen.
Maatschappelijke zetel
Gelieve deze contact informatie niet te gebruiken voor informatie-aanvragen i.v.m. de aangeboden woningen. U vindt de nodige informatie om onze sales afdeling te contacteren in de advertenties.

Villapolis bvba
Zagerijwijk 1
3220 Holsbeek
België
Fax +32 (0)2 403 06 04
Email: info@villapolis.com
BTW BE 0479.460.508
RPR Brussel

Villapolis heeft geen voor het publiek toegankelijk kantoor. Dit bespaart ons heel wat onkosten waardoor we de huurprijzen kunnen drukken. U kan ons echter steeds telefonisch of per email bereiken.
 
 
Villapolis biedt vakantiewoningen aan uit meer dan 20 landen in Europa en daarbuiten. Villapolis bemiddelt in het merendeel van de vakantiehuizen aangeboden op deze website. Alle andere vakantiehuizen kunt u rechtstreeks van de eigenaar of de beheerder van de woning huren.
Villapolis is een erkend vastgoedmakelaar in België (BIV 509739)
Villapolis is erkend door Toerisme Vlaanderen als toeristische verhuurkantoor - vergunning 8109