Uw bestemming
 
Selecteer land
 
 
 
 
Contacteer ons !
 
De Villapolis medewerkers
Villapolis klantendienst
Meer informatie nodig ?
Aarzel niet om ons te contacteren.
E-mail: 
Klik hier
 
Last Minute Vakantiewoningen
Op zoek naar een last minute vakantiehuis ? Je wilt vandaag een vakantiewoning boeken om volgende week al meteen te vertrekken met vrienden of familie ? Dat kan uiteraard en in onderstaande lijst met aanbiedingen kan je soms nog leuke vakantiehuizen vinden met een extra korting !

Een last minute appartement, villa of chalet huren, een bungalowpark of vakantiepark... Kies uit ons aanbod van last minute chalets in Frankrijk, of zoek naar last minute vakantiewoningen in Duitsland. Kijk, kies en vergelijk prijzen. Je vindt vakantiehuizen in ondermeer Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, de Belgische Ardennen, de Belgische Kust en zelfs in Croatië, Griekenland en Turkije. Ons gamma omvat vooral vakantiewoningen in Europa maar ook in enkele exotische bestemmingen in Afrika en Azië.
Geen resultaten gevonden: beperk uw zoekcriteria
 
 
 
 
 
Villapolis biedt vakantiewoningen aan uit meer dan 20 landen in Europa en daarbuiten. Villapolis bemiddelt in het merendeel van de vakantiehuizen aangeboden op deze website. Alle andere vakantiehuizen kunt u rechtstreeks van de eigenaar of de beheerder van de woning huren.
Villapolis is een erkend vastgoedmakelaar in België (BIV 509739)
Villapolis is erkend door Toerisme Vlaanderen als toeristische verhuurkantoor - vergunning 8109