Uw bestemming
 
Selecteer land
Frankrijk
 
 
 
 
Contacteer ons !
 
De Villapolis medewerkers
Villapolis klantendienst
Meer informatie nodig ?
Aarzel niet om ons te contacteren.
E-mail: 
Klik hier
 
Last Minute Vakantiewoningen
Op zoek naar een last minute vakantiehuis ? Je wilt vandaag een vakantiewoning boeken om volgende week al meteen te vertrekken met vrienden of familie ? Dat kan uiteraard en in onderstaande lijst met aanbiedingen kan je soms nog leuke vakantiehuizen vinden met een extra korting !

Een last minute appartement, villa of chalet huren, een bungalowpark of vakantiepark... Kies uit ons aanbod van last minute chalets in Frankrijk, of zoek naar last minute vakantiewoningen in Duitsland. Kijk, kies en vergelijk prijzen. Je vindt vakantiehuizen in ondermeer Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, de Belgische Ardennen, de Belgische Kust en zelfs in Croatië, Griekenland en Turkije. Ons gamma omvat vooral vakantiewoningen in Europa maar ook in enkele exotische bestemmingen in Afrika en Azië.
1 resultaat gevonden
 
Resultaten (1 pagina):1
 
Vakantiewoning in Frankrijk, Hyeres
Villa - ELLA (Ref. 9099P1)
Hyeres, Frankrijk
Deze comfortabele provençaalse villa is ideaal gelegen, rustig in het groen met mooi uitzicht op de heuvels en het dorp en op wand
,vrij vanaf 31 augustus
Url: http://www.villapolis.be/9099P1
10
personen
4
slaapkamers
Details >
1 week vanaf 650 EUR
 
Resultaten (1 pagina):1
 
 
 
Villapolis biedt vakantiewoningen aan uit meer dan 20 landen in Europa en daarbuiten. Villapolis bemiddelt in het merendeel van de vakantiehuizen aangeboden op deze website. Alle andere vakantiehuizen kunt u rechtstreeks van de eigenaar of de beheerder van de woning huren.
Villapolis is een erkend vastgoedmakelaar in België (BIV 509739)
Villapolis is erkend door Toerisme Vlaanderen als toeristische verhuurkantoor - vergunning 8109