Contacteer ons !
 
De Villapolis medewerkers
Villapolis klantendienst
Meer informatie nodig ?
Aarzel niet om ons te contacteren.
E-mail: 
Klik hier
 
Waarom boeken met Villapolis ?
 
Waarom met Villapolis op vakantie gaan ?
Villapolis is reeds 10 jaar gespecialiseerd in de verhuur van vakantiewoningen in België, Frankrijk, Spanje en nog 20 andere bestemmingen in Europa. Wij stellen alles in het werk om ons aanbod aan vakantiehuizen zo uitgebreid mogelijk te maken en er voor te zorgen dat er voor elk budget een geschikt vakantieverblijf te vinden is op onze website.
Waarom ons vertrouwen ?
De vakantiehuizen op onze website worden aangeboden met bemiddeling van Villapolis. Dit geeft u de nodige garanties op een correcte verhuring en alle service die u van een toeristisch verhuurkantoor mag verwachten.
Wij dragen klantgerichtheid en vertrouwen hoog in het vaandel. Daarom zijn wij ook steeds vlot bereikbaar, zowel telefonisch als per email.

Een beperkt aanbod van de woningen op onze website wordt rechtstreeks door de eigenaar aangeboden. D.w.z. dat in deze gevallen u rechtstreeks handelt met de eigenaar. Ook hier kan u 100% vertrouwen genieten omdat deze eigenaars geen anonieme adverteerders zijn zoals op vele advertentie websites. Elke adverteerder is door ons gekend en vaak al vele jaren een vaste klant.
Advertenties dienen correct te zijn
Wij proberen met onze advertenties een zo correct mogelijk beeld te geven van de vakantiewoningen. Daarom proberen wij steeds up-to-date informatie aan te bieden en recente foto's.

Indien u toch meer informatie nodig heeft met betrekking tot een bepaald vakantiehuis dan mag u ons hieromtrent uiteraard contacteren. Wij proberen dan de nodige informatie te bekomen.
Villapolis is een officieel erkend toeristisch verhuurkantoor
Elk verhuurkantoor van vakantiewoningen in België is verplicht erkend te zijn door het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars (BIV) en Toerisme Vlaanderen.
Ook Villapolis beschikt over de nodige vergunningen:
  • BIV registratienummer 504739
  • Toerisme Vlaanderen registratienummer 8109
Hierdoor weet u:
  • Dat u handelt met een professionele organisatie
  • Dat u in geval van problemen niet alleen komt te staan
  • Dat onze organisatie valt onder de controleorganen van het BIV en Toerisme Vlaanderen
 
 
Villapolis biedt vakantiewoningen aan uit meer dan 20 landen in Europa en daarbuiten. Villapolis bemiddelt in het merendeel van de vakantiehuizen aangeboden op deze website. Alle andere vakantiehuizen kunt u rechtstreeks van de eigenaar of de beheerder van de woning huren.
Villapolis is een erkend vastgoedmakelaar in België (BIV 509739)
Villapolis is erkend door Toerisme Vlaanderen als toeristische verhuurkantoor - vergunning 8109