Contacteer ons !
 
De Villapolis medewerkers
Villapolis klantendienst
Meer informatie nodig ?
Aarzel niet om ons te contacteren.
E-mail: 
Klik hier
 
Veel gestelde vragen
 
1. Hoe vind ik een vakantiewoning ?
U kunt een gepaste vakantiewoning op verschillende manieren vinden:
  • Geef uw criteria op in de 'Zoek een vakantiehuis' sectie van de startpagina, klik op de knop [Zoeken >], en u krijgt een overzicht van de vakantiewoningen die aan uw criteria voldoen.
  • U kan ook meteen kiezen om de uitgebreide zoekfunctionaliteit te gebruiken. Deze bereikt u door op de link Uitgebreid zoeken te klikken. Deze link vindt u ook terug in de sectie 'Zoek een vakantiehuis' op de startpagina
  • Beschikt u reeds over de referentie van de woning die u zoekt, type dan deze referentie in het vak [Referentie...] in en klik op de knop [Zoeken >]. Deze zoekfunctionaliteit vindt u ook terug in de sectie 'Zoek een vakantiehuis' op de startpagina
  • Via de menu's bovenaan het scherm (Promoties, Thema's, Bestemmingen, Ski & Golf) kan u rechtstreeks een overzicht bekomen van de vakantiewoningen in specifieke bestemmingen of kan u een overzicht krijgen van de lopende promoties.
2. Kan ik mijn favoriete vakantiewoningen bewaren of verzenden naar vrienden of familie ?
In de resultatenlijsten vindt u steeds een link 'Toevoegen aan favorieten' terug. Wanneer u op deze link klikt wordt de bijhorende vakantiewoning aan uw persoonlijke lijst van favoriete vakantiewoningen toegevoegd. Ook op de detailpagina van een vakantiewoning bevindt zich een knop [Toevoegen aan favorieten] waarmee u de woning aan uw favorietenlijst kan toevoegen.
Woningen die u aan de favorietenlijst heeft toegevoegd kan u bekijken door de menu-optie Favorieten te selecteren. Deze optie bevindt zich bovenaan in de menubalk.

De vakantiewoningen in uw favorietenlijst kan u in detail bekijken, u kan ze bewaren voor een later bezoek en u kan ze per email versturen naar een kennis of vriend. Alvorens de vakantiewoningen te versturen per email dient u zich wel eerst aan te melden met uw emailadres in het kader 'Aanmelden' dat u terugvindt links op het scherm met het overzicht van uw favorieten vakantiewoningen.
3. Ik wil meer informatie over een vakantiewoning. Hoe ga ik tewerk ?
Wilt u meer informatie over een bepaalde vakantiewoning, neem dan contact op met behulp van de contactgegevens die u terugvindt in elke advertentie in de sectie 'Contact opnemen'.

Voor het grootste deel van de vakantiewoningen op onze website dient u contact op te nemen met de Villapolis klantendienst. Wij zullen u vervolgens verder helpen met uw vragen.
Sommige woningen op onze website worden rechtstreeks door de eigenaar beheerd. Voor deze woningen neemt u dus contact op met de eigenaar. In deze gevallen zijn de contactgegevens van de eigenaar vermeld in de sectie 'Contact opnemen'.
4. Zijn de advertenties op deze website betrouwbaar ? Kan ik veilig huren ?
Villapolis is erkend door het Beroepsinstituut van de Vastgoedmakelaars (BIV, licentie 504739) en heeft een vergunning 'Toeristisch Verhuurkantoor' (licentie 8109) uitgereikt door Toerisme Vlaanderen. Zie hier voor meer informatie.

Villapolis heeft nauw contact met de eigenaars of beheerders van de vakantiewoningen op onze website. De meeste van deze eigenaars zijn reeds jaren verbonden met Villapolis en werken correct volgens de regels opgelegd door het Beroepsinstituut.
5. Hoe kan ik Villapolis bereiken ?
De website van Villapolis is het uitstalraam van onze webwinkel. Met onze eenvoudige maar efficiënte zoekfunctionaliteiten kan u snel een geschikte vakantiewoning op onze website vinden.

Wij beschikken niet over een voor het publiek toegankelijk verhuurkantoor zodat wij onze kosten kunnen drukken en daardoor onze verhuurprijzen concurrentieel kunnen houden. U kan echter steeds contact met ons op nemen via onze klantendienst:

Villapolis Klantendienst
Nathalie Rosillon
Email: nathalie.rosillon@villapolis.com

Onze helpdesk is meertalig en u kan ons contacteren in het Nederlands, Frans of Engels.
 
 
Villapolis biedt vakantiewoningen aan uit meer dan 20 landen in Europa en daarbuiten. Villapolis bemiddelt in het merendeel van de vakantiehuizen aangeboden op deze website. Alle andere vakantiehuizen kunt u rechtstreeks van de eigenaar of de beheerder van de woning huren.
Villapolis is een erkend vastgoedmakelaar in België (BIV 509739)
Villapolis is erkend door Toerisme Vlaanderen als toeristische verhuurkantoor - vergunning 8109