Contacteer ons !
 
De Villapolis medewerkers
Villapolis klantendienst
Meer informatie nodig ?
Aarzel niet om ons te contacteren.
E-mail: 
Klik hier
 
De partner websites van Villapolis
 
Villapolis heeft een netwerk van partner websites met wie wij een samenwerking lopende hebben. Dit houdt in dat als u uw woning promoot op Villapolis dat uw woning ook kan getoond worden op de websites van onze partners. Hierdoor krijgt uw advertentie een veel grotere zichtbaarheid en wordt de kans om verhuringen te realiseren groter.

Hieronder vindt u een kort overzicht terug van onze partners en een link naar de lokatie waar u onze vakantiewoningen kan vinden op hun website.
Logic-Immo
Bekende immobiliën website met een internationaal publiek. Deze website biedt al onze woningen aan in 3 talen: Nederlands, Frans en Engels.

Wij vragen dan ook steeds uw vrije beschrijving in zoveel mogelijk talen te voorzien teneinde een zo groot mogelijk doelpubliek te kunnen aanspreken.

Link: www.logic-immo.be
Villapolis
Uw vakantiewoning verschijnt uiteraard steeds op de website van Villapolis.

Het beheer van uw vakantiewoning, ongeacht op welke partner websites deze verschijnt, gebeurt steeds via de verhuurderssectie die toegankelijk is via de website van Villapolis.


U wenst meer informatie omtrent adverteren op Villapolis en onze partners ? Klik hier !
 
 
Villapolis biedt vakantiewoningen aan uit meer dan 20 landen in Europa en daarbuiten. Villapolis bemiddelt in het merendeel van de vakantiehuizen aangeboden op deze website. Alle andere vakantiehuizen kunt u rechtstreeks van de eigenaar of de beheerder van de woning huren.
Villapolis is een erkend vastgoedmakelaar in België (BIV 509739)
Villapolis is erkend door Toerisme Vlaanderen als toeristische verhuurkantoor - vergunning 8109